Tuesday, 15 April 2014

My whole New Look

As Salam and Hello Beauties :)

How's your day? Mine is to fine because of my whole new look! Me? No No No, it's about my blog lor.. Cantik tak? cantik kan.. hahahha (tanya sendiri jawab sendiri) 
Alhamdulilah akhirnya setelah nak dekat setahun jugak berblog asyik tukar layout yang sama je yang biasa je setakat yang basic basic pandai la (almaklum lah newbie kan), I ambil keputusan untuk upah orang buat my blog. Request apa je jenis design yang you all nak, In Sya Allah akak tu on je. Hehehehe Bayaran pon berpatutan so apa lagi kan.

Hampir 100% kot bertepatan dengan apa yang I nak. :) Itu yang penting kan. Memang berpuas hati.
 
For your information akak ne jugak ambil upah design untuk blog, doodle dan jugak fanpage cover :)

Untuk sebarang pertanyaan dan maklumat tentang design serta contoh-contohnya anda boleh melawat facebook dan blog akak ne :) 
Pm jangan tak pm ye.. Rugi!

Facebook : https://www.facebook.com/shedaucu
Blog : http://www.shedaucu.com/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...