Thursday, 22 May 2014

Let's Baby Let's Walk Together, & Dont Be Alone!

As Salam and Hello Baby :)

Hari ne balik awal dari keje so macam bersemangat gila nak tulis blog plak kan. So malam ne kita mulakan dengan pending blog, Butterfly Walk! Lol. Sorry late darlings I'm too busy with my own life. I dont know wether it was busy or pretending too busy. Hmm. 

BUTTERFLY WALK OF BUTTERFLY PROJECT MALAYSIA




AIM PROJECT : To raise funds to build a proper community website with account registration while the members get together and walk for a good reason.
REGISTRATION AREA : The bus stop in front of TTDI Park / Taman Tun Park
DATE : 4TH May 2014
TIME : 7.30 a.m - 9.00 a.m
THE SPONSORS : 
  1. Posh! Nail Spa 
  2. Gong Cha Truck
  3. TT Mask Malaysia
  4. Dove Body Wash
  5. Yogood 
  6. Kiehl's
  7. WD Unique @ Cancer Research Center
  8. Human Nature

Sebenarnya macam tak merancang jugak nak pergi almaklum la my sister dont have to much time. She always finished her week with work work work. Tapi rasa jealous pon ada jugak sebab macam gempak gila weyh Butterfly Walk ne sampai ada 8 sponsor kaww. Meletup tak meletup kau jahhh.. Lagipon ne my 2nd time join event Butterfly, nak guna peluang ne untuk meramah mesra lagi dengan member member yang lain. Yang the first one tu aku kureng bertegur dengan other members (almaklum la I kan shy shy cat).

Alhamdulilah memang rezeki aku untuk join event gempak ne memandangkan akak aku sudi nak join sama. =) Excited gila kaww sampai malam tak boleh nak lelap mata. Sehari sebelum nak pergi tu aku dengan akak dah sibuk dah shopping seluar training. Baru nampak sporty sikit ( walaupon sebenarnya tak buat apa apa selain dok selfie selfie sana sini time kat sana :p ) 

Nasib la akak tau kat mana tempat ne takut jugak tak jumpa macam dulu yang first event. Bukan takut apa takut nanti orang dah tak percaya kat kita. Hmmmm.. Lagipon dah register apa bagai tak jadi mesti la frust menonggeng gila bhai.

Kami park jauh sikit memandangkan macam tak jauh dah tempat tu. Orang yang jogging pon ramai gila agak agak kalau ikut je diorang mungkin sampai la kot tempat yang nak dituju tu. Hahahha Idea gila tapi well said! tempat yang betul tapi tak jumpa pon registration punya tempat. Cuak do.. Hahahaha Nasib dah subscribe internet awal awal so boleh la check balik kat mana sebenarnya tempat nak register tu. 

Lepas dah register we all dapat goodie bag. Yayyyyy!

Korang tak nampak muka aku excited ne haa?

Kami jalan sekeliling taman tapi tak berjogging langsung cuma eksen eksen je. Hahahahaha Malas la nak berpeluh. Hihihihi 
Spot who from behind?

It's The Climb :)
Haiii abang Sado.. *wink wink wink
Currently my OOTD! :)
Sebenarnya ada benda yang paling aku excited kan sekali selain Goodie Bag & T-Shirt Butterfly iaitu :
TADAAAAAA!
Gong Cha Gong Cha. Hahahaha Aku tak pernah rasa kot. Teringat aku masa zaman sekolah sekolah dulu beratur panjang panjang semata mata nak minum milo. Hehehehe





Mine is SALTED CARAMEL CHOCOLATE :)

Okay Okay The Last One : Mamasan Tammy and I :) Only her meme changed. Lol


The Last Two : Usie of Us :) (Credit to Tammy)


The Last Three : Take a look what sponsor had given to us! A lot of Happiness I can Say. Toce Toce :)


Last but not least,
I am so happy to get to know with Butterfly Project. It give me a damn extra experience that I never felt before. Beauty is not about the make up and Bla bla bla things but also the beauty is about HEART. I hope The Butterfly Project Malaysia terus maju dan dikenali oleh ramai orang lagi dan berkembang menjadi satu organisasi yang disegani. Alhamdulilah and one more thing, The Butterfly Project was spot in newspaper!! 
[ http://www.utusan.com.my/utusan/Keluarga/20140517/ke_04/Butterfly-Project-dekati-komuniti ]

Till Then,
XOXO Fahira binti Fuadi
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...