Sunday, 16 February 2014

Let's Strip with Bloop Cosmetics Nail it! Bloop for your toes!

As salam and Hello Beauties.

You all ada baca ta my blogpost about nail it! Bloop for fingers? If not yet you can read up on this,  Lets nail it! with Bloop. Sapa kat sini minat sangatt bagi yang muslimah especially dekat nail polish? Mesti kita rasa leceh sangat kan? Lagi-lagi yang boleh solat tu. Nanti time waktu solat mesti nak remove nail polish tu then na letak balik. Well Hello?! Ain't we have no time for it? So wake up! This thing is freakin awesome! Nail Wrapping from Bloop. Did you ever try it out? Hey come on girls, dunia makin maju so kita pon kena sentiasa up-to-date okay.


 senang gila okay na perform this thing. Ta leceh, ta mudah comot, ta payah korang sibuk-sibuk na guna nail remover apa bagai then kalau korang na solat boleh buka balik then pasang balik. Hikhikhik Semudah A, B,C and 1, 2, 3 kan kan kan?


Tada!!
Sexy Ass haaa? Part batu-batu permata konon-kononnya tu aku paling suka. Heheheh





Korang bole pilih mana-mana yang korang suka mengikut kreativiti dan kesesuaian kuku kaki korang.















So how's girls? Berminat ta? Apa kata korang usha-usha dulu kat sini. Mana tau korang berminat plak kan. Hehehehe Jangan segan-segan pegi sign up and start shopping!!

Just dont forget to :

‘Like’ us on Facebook:http://www.facebook.com/hishopmy
‘Like’ bloop on Facebook: http://www.facebook.com/bloopinc
Follow us on Twitter: http://www.twitter.com/hishop.my
Subscribe to HiShop for exclusive updates: http://www.hishop.my/subscribe


Lovely amoyy this for you :

Exclusive RM20 rebate for my readers : BLOOPNAILS
*With minimum purchase of RM99, valid till 31 March 2014


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...