Tuesday, 15 October 2013

Happy Eid Adha

As salam and Hello.

Happy Eid Adha everyone. Ok basi dah kan. Da masuk jam 12. Sorry lambat wish. Tenet rumah aku ne da pepagi buta ne baru lr senang sket loading. Kalau ta berjanggut weyh. Berjanggut. Korang gi raya mana semalam ? Untung lr balek kampung. Aku ? Aku mana ada kampung da. Hahahha Sini-sini jeq lr. Kebiasaannya kami time raya memang gi mandi manda jeq. Hajat di hati na pegi Ulu Yam, tapi tersesat da. Aku ne pon cam da engat-engat lupa sket. Na tepon sayang dia sibuk timbang lembu kat apartment dia. Apa na buat. Pusing punya pusing punya pusing (bape kali punya pusing da) akhirnya sampai lr jgak kami kat Hutan Lipur Kanching, Templer Park.


Just a plain ME ! <3

Aku suka sangat pemandangan kat sana. Aman. Damai. Tenang hati dengar bunyi alam semula jadi. Suka sangattt3. Monyet-monyet banyak gila kat sana. Dorang ta takut orang pon. Siap main pakai rembat jeq makanan orang ada lr. Geli hati aku tengok gelagat monyet-monyet ne. Pastu ada 5 ekor burung kakak tua ngan ular. Macam booth lr tapi ta lr guna booth guna pondok kat situ jeq. Bole bergambar ngan burung-burung tu tapinya kena bayar RM15 kw. Mahal lr jugak. Tapi sebenarnya aku suka sangat. Aku ada cakap ngan sayang pasal tempat ne, dia suruh aku engat jalan nanti bole mandi kat tempat ne ngan dia.

Gambar pemandangan lagi best dari gambar orang. :p


Benda yang paling aku ta suka kat tempat ne kan, kat bawah air terjun tu cam ada kolam tw. Pastu suma bangsa pon mandi kat situ. Aku ta bape na suka lr. Geli ok. Geli. Mesti sayang aku pon ta suka jgak mandi-mandi macam tu. Pastu selamba jeq mandi pakai sepender. Well Hello ? You engat sne negara omputih ke. Ye pon kw na seksi ta payah lr sampai macam tu sekali. Tempat open ok. Kalau kw na mandi kat private pool camtu suka kw lr tapi ne tempat OPEN ok. I ulang sekali lagi OPEN. 

Pastu tengah dok duduk situ ada lr ne minah ne. Dia cam Negro sket. ( Punya lr men racist gelap sket jeq Negro :p ) Tapi sebenarnya dia Saudi Arabia. Siryesly, cantik walaupon agak gelap sket. Study kat UIA kowt. Baru 1st year 2nd Sem. Punya lr teruk my speaking. T.T Kalau cikgu-cikgu sekolah rendah sampai menengah aku dengar aku punya speaking kan mesti dorang dah hambat aku. Yelr speaking macam ta pernah belajar English jeq. Ini lr akibatnya bila study English in exam jeq. Ta praktikkan langsung. Sila lr jangan ikot perangai gila aku ne. Pas na balik tu aku ada mintak FB dia. Dia mintak no fon aku tapi dia ada kertas tapi tade pen plak. Aku mintak no dia, dia plak ta engat no dia ngan battery dia kong. Alahai. Aku na berkawan ngan dia. Mana tw, English aku bole lancar bila dah berkawan ngan dia. Ye dakk ? Hahaha Ta cuba tatw kan. So, apa kata kita mencuba. :)

Last but not least, aku just na cakap hari ne aku kasi eyeliner kat kening aku. Saje try. Tapi korang ta rasa ke nampak cam pondan. Series kowt aku rasa cam tu. Haishhhh, tape lr belajar bermake up kan. Kena lr experiment sendiri. Ataupon mungkin aku jeq yang ta biasa tengok tu yang cam lain macam sket tu. 
K lr nyte uolls. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...