Saturday, 5 October 2013

HiShop August Beauty Box Review

As slam and Hello.

Tengok ta tajuk di atas tu dan tarikh hari aku post ne berapa? Crazy right. I want to apologize much to Hishop and Mabel Yan for this late. I'm too buzy mizy for my final as I got no time to write about this. Sory much. Ok sekarang baru ada peluang untuk taip entry ne sebab semua paper yang killer dah berlalu as I got the whole time in the world to write this now. Padahal ada paper lagi hari rabu ne agak ta sedar diri kan. Haha. Come on lr paper English k. hahaha 

Pada bulan Ogos yang lalu kami sebagai Duta Hishop telah diberi peluang untuk membuat review pasal Beauty Box yang kami dapat daripada Hishop. Ok actually I'm too excited about this box and keep wondering what will I got. Yang lain masing-masing da sibuk post pasal dorang punye box. 

Tadaaa! Nampak ta ada cahaya di situ.. hahah

Masa mula-mula balik rumah terus-terus geledah rumah cari box ne. hehe. Da dapat apa lagi koyakkan sampul poslaju tu then terus bukak. You know what I got?

Tadaaaa~ 


Yeahhh I got this! And you know what? All items that we got was eventually worth for RM100 ok~
weeee~ Love you to the max Hishop! Lain kali I shopping dengan You lagi k ;) Heheh
  • Jelly Pong Pong Mineral Foundation Powder SPF 15 (sunkissed)


Ok antara semua items yang I dapat memang ne yang termahal k. Harga: RM 79 :) Nampak jeq kecik tapi bole tahan harganya. Kecil-kecil cili api lr katakan. Hehe

  • Overlab Yellow Pumpkin Real Powder Mask( 2 sheet)



Hishop macam tau-tau plak yang aku memang memerlukan mask ne sebab aku rasa muka aku dah hydrating gile sebab study and exam kat air-cond jeq. Bagus-bagus. Hehehe 1 sheet of mask is RM9.90.

  • Skinmiso Pore Beauty Nose Pack Sample(step 1 & step 2)


Sebenarnya I da lama mengidam na guna pore beauty nose pack ne. Na try tengok betapa banyaknya atau tidak white and black head di hidung ne. Heheh. Actually ada sampai 3 step untuk menggunakan pore beauty nose pack ne. 1 set sekali at least 4 sheet pore beauty nose pack step 1 and step 2 including step 3 was RM36 :)

  • The discount coupon for Hishop, Milkadeal and White MY

  1. 8% discount from White MY and valid until 31 December 2013 
  2. Cash voucher RM20 and valid until 31 December 2013
  3. 8% discount from milk Adeal and valid until 31 December 2013 too :)
Untuk makluman semua, White MY ngan milk Adeal ne macam adik beradik jugak lr pada Hishop :)
Untuk mengetahui lebih lanjut tentang Hishop korang bole lr pergi ke Facebook, Twitter mahupun laman web Hishop sendiri k. Korang ingat korang jeq ke ada social networking tu Hishop pon ada maa.. :)

Twitter: http://www.twitter.com/hishop.my

Subscribe to HiShop for exclusive updates: http://www.hishop.my/subscribe


Last but not least:
EXCLUSIVE FOR MY READERS :
Exclusive RM20 rebate for you: AUGBOX
*With minimum purchase of RM99, valid till 31 October 2013




Ok lepas tu balik lagi kolej laju-laju sebab excited gile na try items ne semua. Heheheh
Stay tuned ok for my full review each item ;)





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...