Wednesday, 3 September 2014

The hilarious fking mistake that we do.

Whaddup peeps,

Ne semua bagi pendapat aku la kan. Tak tau la bagi korang benda ne kelakar atau tak. Bagi aku ye. Hhahahahahha
Masa aku type listing ne kan aku ketawa sendiri sambil mengenangkannya. 

  1. Ketawa sakan sambil terkentut.
  2. Korang termengumpat seseorang dan korang tak sedar orang tu sebenarnya dekat dengan kau.
  3. Tertidur masa kelas lepastu salah sorang kawan sekelas kau terspot korang dan bagitau kawan yang lain sambil terkekek ketawakan korang.
  4. Masak nasi guna rice cooker tapi tak tekan.
  5. Tersalah mesej orang lain.
  6. Typo dalam group wechat/wassap and whatever la yang bergroup.
  7. Korang baru perasan korang pakai baju terbalik lepas habis kelas.
  8. Control ayu depan orang ramai tapi terseliuh depan diorang.
  9. Jalan otw nak pergi kelas masa ngam ngam habis solat jumaat.
  10. Hingus terkeluar masa bercakap dengan orang nak nak crush korang atau partner korang.
  11. Bulu hidung terkeluar.
  12. Salah sorang friends dalam facebook korang terlike gambar porn tapi tak sedar benda tu public.
  13. Ketawa sakan sambil tehirup dan tak sangka sangka terkeluar suara babi.
  14. Tersent mesej guna CAPSLOCK tapi korang tak marah pon kat orang tu cuma TER je.
  15. Korang ternampak orang korek hidung kat public tiba-tiba dia terspot korang tengok dia. Totally awkkkkkwardddd~
  16. Korang enjoy car-karaoke with your friends then suddenly tengah jam dan ada orang nampak korang.
  17. Tak sengaja nampak orang punya seluar dalam terpop out masa tengah duduk then korang rasa memang hari tu paling malang.
  18. Tiba-tiba tereye contact dengan cikgu atau lecturer then tiba-tiba korang kena paksa jawab soalan.
  19. Korang baru perasan baju atau seluar yang korang pakai sepanjang hari tu rupanya koyak.
  20. Kau dah cerita panjang lebar sampai ketawa tapi kawan kau tak dapat tangkap apa yang korang cuba sampaikan dan korang nak kena ulang lagi. Kalau sekali takpe. Kalau dua tiga kali memang nak kena jugak la.

Kalau bagi korang apa benda kesalahan yang paling kelakar sekali yang terjadi sepanjang hidup korang? Ce comment sikit. Share share okay. Apa yang aku share kat sini sebahagian memang aku mengaku aku ada buat. Hahhahahahha 
Daaaaa chuols, muahhhhhh muahhhhhh.


Saja selingan. Aku tak tau dah nak letak gambar apa. Happy annoying you guys while read that questions. Hahahahhahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...