Saturday, 3 August 2013

Cepat, Tangkas Dan Bergaya

hahhaha
title p0st ta bole blah si0ot ..
ngehh ngehh ngehhh ..
siapakah yang aQ maksudkan itu ?
anyone ? anyelse ? anything ?

muahhahahahha
jeng jeng jeng ..
-
-
-
-
-
-
-
-





HISHOP lr apa lagi.
hehhehehe 
kalau korang tatw apa tu HISHOP korang bole lr start mengusha website shoping online ne dari sekarang keyh .
firstly bila aQ dapat barang dari abang pos tu kan terkejut gak lr sampai terpikir-pikir apa yang aQ beli ek dari HISHOP sampai berkotak-kotak nee ..
hehehhe
sekali tengok hambekk kw siap ada kotak khas lagi.
bergaya ta bergaya uolls ..
hehhehehe


Sebelum start membeli belah tu kan korang kene log in dulu dan masukkan details korang so t apa-apa pas korang abes shoping tu leh tros approve kan tros kan tayah na susah-susah kan diri dah .




Apa yang aQ suka sangat tentang HISHOP ne kan ialah korang akan dapat 2 barang free pas beli barang at HISHOP k .
hahhh ?
bio bt0l kw nee ?
eyh betol lr weyyhhh ..
hahahhaha
series weyh ..
Dapat barang free ..
ske ske ske .. (syle upin ipin)

Actually aQ beli 2 barang jeq ari 2, 1. BB CREAM dan 2. KOHL KAJAL PENCIL ..
Kedua-dua barang ne ta laen dan ta bukan dari FCC keyh :)



aQ dapat 2 free sample dari jenama NATURE & CO :
  • Nature & Co White Lotion Light & Pure White Milky Lotion Light (sample)
  • Nature & Co Vital Purity Lift Mask (sample)

Selain tu aQ jugak dapat vocher 8% discount keyh dari WHITE.MY dan MIKADEAL .
2 website ne cam adik beradik jugak lr kepada HISHOP ne .
hehehhehe




see ...
i told yaa ..
hehehehe
Voucher-voucher nee valid sampai 31 Disember 2013 keyh ..
jan risauu ..
hehehhehe
ada banyak masa ag na mengushaa-ushaa website ne ..
k lr da penat aQ membebel ..
hehehhe
k lr ill then ch0w .. 




Berbaloi-baloi kan uolls .. :*
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...