Friday, 2 August 2013

Lengkapkan Raya Anda Dengan FCC Raya Promotion ! :)

wh0op .. wh0pp .. hye u0lls as slam semua .. 
pejam celik pejam celik, jangan pejam ta celik celik dah lah ..
hehehheh
ta sangka kan uolss da nak kurang dari seminggu dah raya kann ..

weee ta sab0 sab0 nya ..
apa macam persiapan k0rang untuk raya nee ?
baju da beli ? tick !
tudung baru da beli ? tick !
kasut raya da beli ? tick !
alat meke up ? hahh ? uwattt ? ta beli lagi ?

w0keyh w0keyh sat sat jan d0k gelabah lagi na ..
aQ ada s0lusi nya ..
jeng jeng jeng ..
-
-
-
-
-
-
-
-


w0keyh dude have y0u heard ab0ut it ?
ngehh ngehh ngehh ..
hahh ? tade ? kw bi0 bt0l kak ?
g g0ogle g g0ogle skang gak ..
ececehh ..
hahhahahah

k lr ari ne aQ baek aty sket na intr0 at k0rg sal jenama FCC neyh :
  • Berasal dari Istanbul, Turki keyh ..
  • Da bertapak selama 5 tahun kat Malaysia neyh tw uolls .
  • In sya Allah produk ne halal dan diyakini 110% (ececeh 0ver ta uolls) untuk di bawa ketika menunaikan s0lat, so hakak hakak dan mak cik mak cik tayah na risau keyh :D
  • Harga pulak memang berpatutan keyh sesuai lr untuk g0l0ngan yang cam aQ ne student tapi na bergaya-gaya kononnya .. hagagagagag !
wokeyh uolls i mempersembahkan pr0moti0n raya dari FCC nee ~



Tadaa ~~
Memperkenalkan kepada anda semua ini ialahh FCC ADORA SET,
Antara produk-produk yang termasuk package lam set ne ialah :
  • CC cream / BB cream (pilih salah satu yee)
  • Advanced Styling Mascara / Starlook Mascara (pilih salah satu yee)
  • Deep Look Eye/Dipliner / Kohl Kajal Pencil (pilih salah satu yee)
  • Rouge Lipstick
  • Wet Wipes Make Up Remover
  • Tender Blush On

Weyh dengan harga serendah RM155 sahaja korang da boleh dapat keenam enam produk lam set FCC ADORA SET ne keyh ..

PROMO DURATION : 1 JULAI 2013 - 11 OGOS 2013

Can you actual believe it ?
ngahh ngahh ngahhh ..
pastu korang dapat 2 benda secara percuma dari FCC keyhhh ..


  1. Tote Bag Yang Kiut Miut .


  1. FCC DUIT RAYA FEVER (Money Pocket, Pocket Money hengat dak kecik jeq ke bole dapat kite pon bole weyhh)

so apa tunggu lagi weyhhh ..
 Dengan FCC DUIT RAYA FEVER ne korang berpeluang memenangi hadiah utama berupa wang tunai bernilai RM 1000 . Engat eyh RM wokeyh bukan rupiah tw.
Kalau rupiah aQ pon bole bagi kat hangpa suma .
hahhahah
Yang ta ada rezeki untuk memenangi hadiah utama tu jan risau wokey ada 5 pemenang saguhati disediakan jugak bernilai RM200.
Terbuka untuk sape-sape yang nak berjinak-jinak dengan FCC ne atau yang dah memang FCCians korang boleh membeli dimana-mana cawangan yang berhampiran ngan ruma korang ataupon membeli secara online jeq cam aQ neyh .

PROMO DURATION : 1 JULAI 2013-4 OGOS 2013

LANGKAH MUDAH UNTUK MENANG :
  1. Hantarkan NAMA PENUH, NO TELEFON, ALAMAT EMAIL, ALAMAT BLOG (jika ada), dan NAMA FB anda bersama-sama bukti pembelian melalui PM FCC FB PAGE atau emailkan kepada marketing@naturalifesolution.com
  2. Buat 1 ulasan produk/tutorial/komen/gambar/testimoni atau apa-apa sahaja berkenaan produk FCC melalui FCC FB PAGE dan kongsikan ulasan anda kepada ahli keluarga, sahabat handai dan rakan-rakan anda di media sosial.*Kalau korang ada blog, korang boleh tulis review di blog dan tag FCC FB PAGE . Lagi banyak korang share, peluang korang untuk menang lagi lr akan terbuka luas k ! :)




Jangan plak lupa atau pura-pura lupa untuk follow #FCCMALAYSIA jugak ok. Almaklum lah FCC ne suka buat event ngan contest! So sentiasa lr mengikuti perkembangan mereka dari semasa ke semasa ok . :)

Pemenang akan diumumkan pada 12 ogos 2013 nanti !

Ada banyak lagi masa nee uolls . heheh
 Anda juga bole mengusha website baru dilancarkan FCC ini.



Korang bole review produk-produk dari FCC kat website ne.
Tutorial kecantikan seta promosi juga ada tw kat website ne .. 
S0 yang k0rang tercegat ag pehal hah ?
C0me 0n and happy shopaa uolls .. :*
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...